Samarbeten

Sponsorekipage


Emelie Hörman och Kronvallaren Wiktor. Emelie och Wiktor tävlar tävlingslydnad på Sm nivå och HTM klass 3 tillsammans.
Emelie arbetar som avtalsinstruktör inom Brukshundklubben och håller kurser i allt från grundläggande hundägarutbildning till avancerade tävlingskurser. 

Arbetar ideellt inom Svenska Brukshundklubben på såväl lokal som centralnivå och inom Svenska Kennelklubben på nordisk och internationell nivå. 

Driver företaget Emelies Hunderi och håller kurser i allt från grundläggande hundägarutbildning till olika tävlingskurser mestadels som avtalsinstruktör inom Brukshundklubben men även hos privata aktörer. 

Innehar flera olika instruktörsutbildningar och är också SBK Lärare Allmänlydnad. 

 Utbildad domare och tävlingsledare i lydnadsklass.   


Gunnar & Anna-Karin Loberg

Gunnar är en sjuårig labrador av jakttyp, som går in för allt han gör helhjärtat. 

Allt är skoj, speciellt allt som har med nosarbete att göra: spår, sök och nosework. Så det är det vi sysslar med. Vi tävlar för det mesta i nosework, men även spår och sök hinner vi med. 

Matten är aktiv i Örebro BK, tävlingsledare på söket, spårsnitslare osv. När det gäller nosework är hon mest aktiv i Kumla BK och är tävlingsledare inom nosework.

Annars är matten grafisk designer och jobbar på ett företag i Örebro.


59536459_1682721928496803_2830423331130310656_o

Jennifer Norgren och Zepplin (beardmarkeds spotlight kid) tävlar i HTM klass 2, rallylydnad och lydnad startklass. Hon jobbar även på Lekebergs hunddagis och är instruktör och håller hundkurser i hennes företag hunden och jag. 


Mina kunder får 10% rabatt på kursen och privatträningar hos Hunden och jag


Hanna &  Türingens Izak

Hanna och Isak tävlar både bruksprov, spår och tävlingslydnad. I höstas har de även börjat träna specialsök, röd kong. 

Isak är tre år och Hannas tredje rottweiler, hemma finns även Türingens Cherstin. Hanna kombinerar hundlivet med att vara trebarnsmamma och jobbar som skolsköterska.

Hanna är mycket aktiv i Kumla Brukshundklubb. Hon har varit assistent vid flertalet kurser som klubben ordnat, är funktionär på nästan alla klubbens tävlingar och försöker vara på plats på det mesta som klubben arrangerar. 


Anneli Lundström med tollaren LP1 RLDN RLDF RLDA RALLYCH Renarder´s Toyota Sandi (till vardags; Allis)
Allis är 7 år, och vi tävlar framförallt i rallylydnad, men också lite lydnad. Planer finns på att starta appellspår under 2020, och även att göra anlagstestet i viltspår. Eventuellt blir det någon start i nosework också.

Allis är förmodligen världens positivaste hund! Hon älskar alla typer av träning, och njuter av att visa upp sig på tävlingsbanorna. Ibland bubblar energin över, och då får vi mer charmpoäng än någonting annat...men oftare och oftare lyckas vi hålla fokus på arbetsuppgifterna!

Från början var det meningen att vi skulle ägna oss mestadels åt jaktapportering. Tyvärr har Allis drabbats av en mängd skador (jag kallar henne för ett måndagsexemplar ) och utan en duktig fysioterapeut ar det tveksamt om vi kunnat tävla överhuvudtaget. Allis får regelbunden massage, och vid behov både laser och elektroterapi för att hållas i form. Apporterar gör vi numer bara för att det är roligt, och satsar istället på sporter som bättre passar hennes fysik.

I familjen finns även man, två vuxna barn och ytterligare en tollare, Piksi, som i dagsläget är 4 månader. Jag jobbar som ekonom/controller på IKEA, och förutom hundträning så är min största hobby att fotografera.
Jag är mycket aktiv i Örebro Hundsällskap BK, där jag bla håller kurser och träningar.
Då jag är mycket väl medveten om hur viktigt det är att förebygga skador genom regelbundna kontroller och fysträning så ser jag mycket fram emot samarbetet med K9 Care!

Samarbeten

K9Care – friskvård & rehabilitering erbjuder medlemmarna på Hallsbergs brukshundklubb, Törebodas brukshundklubb och Kumla brukshundklubb
10% rabatt på behandlingar vid uppvisande av giltigt medlemskort